Recente nieuwe vacatures

 • Medior PHP Developer bij Iceshop - Iceshop NIEUWEGEIN
  Medior PHP Developer bij Iceshop Als medewerker bij Iceshop krijg je de mogelijkheid om bij een internationaal bedrijf te werken met klanten over de hele wereld en een development team op locatie in het buitenland. In Nederland is Iceshop dé e-commerce integrator voor leverancier koppelingen en product content integraties voor klanten (B2B en B2C) over de gehele wereld. Daarnaast heeft Iceshop haar eigen open-source E-commerce platform. Met onze producten en diensten stellen we onze klanten in staat processen te automatiseren en winst te maximaliseren.
 • Medior PHP Developer bij Way2Web - Way2web UTRECHT
  Medior PHP Developer bij Way2Web

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Medior PHP Developer (Laravel/Vue)? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht Scrum team? En wil je werken aan slimme online applicaties (SaaS) en portalen? Kom dan ook werken bij Way2Web!

 • Wordpress Developer bij Tradetracker - TradeTracker ALMERE
  Wordpress Developer bij Tradetracker Bij TradeTracker zijn we op zoek naar een ervaren WordPress Developer. We gebruiken op een aantal plaatsen WordPress, dit varieert van een promotionele website tot een headless-wp als CMS, welke gebruikt wordt via de API. Voor de ontwikkeling van deze WPs zijn we op zoek naar een full time backend WordPress developer.
 • Medior PHP Programmeur bij AICN - Texpro BV VEENENDAAL
  Medior PHP Programmeur bij AICN Voor Tommy Booking Support, een succesvol online reserveringssysteem met ruim 550 gebruikers, zijn wij op zoek naar een ervaren PHP programmeur. Wil jij de uitdaging aangaan om de laatste technieken toe te passen? Kom dan ons team versterken als PHP developer!
 • Lead Developer bij Presspage - Presspage AMSTERDAM
  Presspage As lead developer you will be technically responsible for the PressPage platform. You will set and ensure that the team meets the standard, create high level implementation architecture which together with the team you transform into implementation architecture. Most importantly you lead the development team by example. Together with the team you estimate and plan your sprints. Last but not least, you ensure that features are delivered at high quality, on time and budget to the agreed requirements.
 • Medior PHP Ontwikkelaar bij 333Travel - 333TRAVEL HARMELEN
  Medior PHP Ontwikkelaar bij 333Travel Heb jij altijd al het verschil willen maken binnen een jong, hecht en dynamisch team? En heb jij passie in je vak als ontwikkelaar? Heb jij altijd voorop willen lopen met gebruik van de laatste technieken en willen werken aan functionele oplossingen waar je direct het profijt van ziet? Wij bieden een toffe dynamische baan waarbij jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te werken met de laatste technieken.
 • Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie - Energiemissie AMSTERDAM
  Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie Energiemissie is op zoek naar een energieke ontwikkelaar, die vol energie mee wil werken om ons energiemonitoringssysteem naar een nog hoger plan te brengen.
 • Full Stack Developer bij Lender & Spender - LenderSpender AMSTERDAM
  Full Stack Developer bij Lender & Spender Ben jij iemand die van mening is dat ware schoonheid van een applicatie van binnen zit? En wil je samen met ons aan de grote banken laten zien hoe het wel moet? Lees dan hieronder snel verder!
 • Junior PHP Developer bij Treshold - Treshold RHENEN
  Junior PHP Developer bij Treshold Wil je aan de slag bij een specialistische partij op het gebied van webshops, webdesign, online marketing en het koppelen van webshops aan externe (ERP) systemen?
 • Senior Back End Developer bij This is Development - This is Development UTRECHT
  Senior Back End Developer bij This is Development Wil jij als software Developer aan de slag en werken voor grote namen als Akzo Nobel en T-Mobile?

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: