Recente nieuwe vacatures

 • Wordpress Developer bij Tradetracker - TradeTracker ALMERE
  Wordpress Developer bij Tradetracker Bij TradeTracker zijn we op zoek naar een ervaren WordPress Developer. We gebruiken op een aantal plaatsen WordPress, dit varieert van een promotionele website tot een headless-wp als CMS, welke gebruikt wordt via de API. Voor de ontwikkeling van deze WPs zijn we op zoek naar een full time backend WordPress developer.
 • Medior PHP Developer bij Iceshop - Iceshop NIEUWEGEIN
  Medior PHP Developer bij Iceshop Als medewerker bij Iceshop krijg je de mogelijkheid om bij een internationaal bedrijf te werken met klanten over de hele wereld en een development team op locatie in het buitenland. In Nederland is Iceshop dé e-commerce integrator voor leverancier koppelingen en product content integraties voor klanten (B2B en B2C) over de gehele wereld. Daarnaast heeft Iceshop haar eigen open-source E-commerce platform. Met onze producten en diensten stellen we onze klanten in staat processen te automatiseren en winst te maximaliseren.
 • Full Stack Developer bij Presspage - Presspage AMSTERDAM
  Full Stack Developer bij Presspage At PressPage, we’re all about making PR simple. That’s why we’ve developed a software solution that helps brands like Emirates, Porsche, and Booking.com to better manage their PR processes and share their stories with the world. We’re looking for a full stack developer for our HQ in Amsterdam to strengthen our team and ensure PressPage continues to grow and stand out in the PR & Communications space.
 • Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie - Energiemissie AMSTERDAM
  Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie Energiemissie is op zoek naar een energieke ontwikkelaar, die vol energie mee wil werken om ons energiemonitoringssysteem naar een nog hoger plan te brengen.
 • Lead Developer - nieuwe vestiging Breda - Ibuildings BREDA
  Ibuildings Wij zijn op zoek naar een Lead developer die kan helpen om een succesvol team op te starten in onze nieuwe vestiging in Breda. Als lead developer ben je binnen een project eindverantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de implementatie. Hierbij horen onder andere de architecture, software selection, performance, robustness, maintainability, security en quality. Is dit iets voor jou?
 • Full Stack Developer bij Lender & Spender - LenderSpender AMSTERDAM
  Full Stack Developer bij Lender & Spender Ben jij iemand die van mening is dat ware schoonheid van een applicatie van binnen zit? En wil je samen met ons aan de grote banken laten zien hoe het wel moet? Lees dan hieronder snel verder!
 • Junior PHP Developer bij Treshold - Treshold RHENEN
  Junior PHP Developer bij Treshold Wil je aan de slag bij een specialistische partij op het gebied van webshops, webdesign, online marketing en het koppelen van webshops aan externe (ERP) systemen?
 • Senior Back End Developer bij This is Development - This is Development UTRECHT
  Senior Back End Developer bij This is Development Wil jij als software Developer aan de slag en werken voor grote namen als Akzo Nobel en T-Mobile?
 • Junior PHP Programmeur bij Teqz - Teqz EMMELOORD
  Junior PHP Programmeur bij Teqz Teqz is op zoek naar een PHP/Wordpress ontwikkelaar. Een technische ontwikkelaar, die zowel frontend als backend kan, waarbij de nadruk op backend ligt.
 • Junior PHP Developer bij Logboekenonline - LogboekenOnline AMERSFOORT
  Junior PHP Developer bij Logboekenonline Voor ons kantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP Developer die graag aan mooie projecten wil werken

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: