Recente php-vacatures-in-haarlem

 • Medior PHP ontwikkelaar bij CL Web - CL Web UTRECHT
  Medior PHP ontwikkelaar bij CL Web

  CL Web ontwikkelt applicaties op maat in Laravel. Dit framework maakt het mogelijk om snel resultaat te boeken en grote applicaties te ontwikkelen in korte tijd. We ontwikkelen maatwerk applicaties voor diverse leuke (internationale) bedrijven. Tevens bouwen we aan ons eigen Big Data project, waarbij we gebruik maken van de nieuwste webtechnieken. Kom jij je creativiteit en kennis loslaten op onze projecten en het team versterken?!

 • Software project manager - Delcom DUSSEN
  Wij zijn op zoek naar een aankomende Software project manager. Mag ik ons bedrijf even aan jou voorstellen
 • Medior Backend Developer bij Rednose - Rednose LEIDEN
  Medior Backend Developer bij Rednose Wil jij doorontwikkelen aan onze primaire applicatie DocGen? Kijk dan snel verder!
 • Medior back-end developer - Tracefy DELFT
  Medior back-end developer Beginnen jouw vingers bij het horen van Smart mobility en IoT al te jeuken, lees dan snel verder!
 • Medior Magento Developer bij Zeo - Zeo UTRECHT
  Zeo Zeo is een full service online marketingbureau. We groeien sterk en momenteel werken we met 35 A-spelers aan de online marketingcampagnes van honderden bedrijven. Daarnaast bouwen we websites voor ze in WordPress en Magento. Onze webstudio krijgt steeds meer projecten en daarvoor zoeken we een backend developer Magento!
 • Medior PHP developer bij Cell[0] - Cell[0] EINDHOVEN
  Medior PHP developer bij Cell[0]

  Wil jij mede-eigenaar worden binnen een collectief van programmeurs? Cell[0] zoekt software developers, met interesse in ondernemen, die in een collectief willen werken aan toffe maatwerkprojecten.

 • Senior PHP developer bij Magneds - Magneds TILBURG
  Senior PHP developer bij Magneds Samen met je team werk je volgens de Scrum-methode aan internetapplicaties en websites. Dit doe je met PHP, MySQL/MongoDB, HTML5, JavaScript en CSS. Daarnaast breng je kennis en kunde in om projecten meer te standaardiseren.
 • Senior Webdeveloper bij 999games - 999games ALMERE
  Senior Webdeveloper bij 999games Heb je een paar jaar ervaring met web development? Hou je van bordspellen? Dan is 999 Games dé plek voor jou!
 • Senior Back End Developer - i3D.net CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Back End Developer Kom werken bij de grootste gamehosting provider van de wereld. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Back End developers om de verantwoording te nemen voor de technische ontwikkeling van ons control panel en website. Nieuwe functionaliteiten ontwerpen, uitbouwen en perfectioneren. Onze backend is gebaseerd op PHP in het eigen framework en wordt als API gebruikt naar alle interfaces. De software wordt gebruikt door grote game uitgevers zoals EA games voor bijvoorbeeld Battlefield en FIFA.
 • Medior symfony Developer bij Rednose - Rednose LEIDEN
  Medior symfony Developer bij Rednose Wil jij doorontwikkelen aan onze primaire applicatie DocGen? Kijk dan snel verder!

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: