Testimonials

Een selectie van onze klanten die we goed hebben geholpen met het invullen van hun PHP vacatures.

"Na een plezierige samenwerking hebben we een geschikte kandidaat via jouwPHPvacature.nl gevonden."
"De meerwaarde die E-sites in de samenwerking met JouwPHPvacature ziet is de kwaliteit van de aangeboden profielen en de acceptabele vergoeding die tegenover de geleverde dienst staat."
"Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het succesvol invullen van twee posities binnen het team van Flashpoint."
"Wij zijn erg blij met je betrokkenheid en het snelle schakelen zodat we binnen een maand een vacature hebben opgevuld."
"Goede communicatie en wordt goed & snel gereageerd op telefoontjes en mailtjes. Op basis van deze ervaring zullen we in de toekomst JouwPHPvacature.nl graag weer inzetten"
"Vooral de adequate communicatie tijdens het gehele proces en de bereidheid om ons verder te helpen zullen ons bijblijven. En natuurlijke het allerbelangrijkste: het aanleveren van geschikte kandidaten."
"Na een aantal gesprekken hebben we onze keuze gemaakt en een kandidaat aangenomen."
"De prijs is voor ons als klein bureau aantrekkelijk en vind ik persoonlijk in verhouding staan tot de gewenste inzet van jouwphpvacature. Dit is duidelijk en transparant."
"Inmiddels hebben wij al tweemaal via JouwPHPvacature een webdeveloper weten te vinden. Dit terwijl dit over het algemeen erg lastige vacatures zijn om in te vullen."
"Het is JouwPHPvacature.nl gelukt om voor ons een professionele PHP ontwikkelaar te vinden terwijl deze doelgroep op dit moment erg klein is, vooral in onze regio. En dit voor een schappelijke prijs. Hier zijn we dan ook erg blij mee."
"Wij willen je heel hartelijk bedanken voor het invullen van 2 vacatures binnen 6 weken! Wat mij betreft een topprestatie!"
"De snelheid van communicatie en het aanleveren van kandidaten was heel goed."
"Het tempo en de professionaliteit van JouwPHPvacature.nl zijn ons erg goed bevallen."
"Voor ons werkt JouwPHPvacature.nl als een goede combinatie tussen een jobsite en een recruitmentbureau"
"Wij danken René hartelijk voor zijn inzet en begeleiding en zullen bij een eventuele toekomstige zoektocht naar nieuw talent zeker wederom denken aan het inschakelen van jouwPHPvacature."
"JouwPHPvacature is zeker een aanrader!"
"Heldere en vooral eerlijke terugkoppeling, korte lijntjes en vlotte afhandeling van onderling gemaakte afspraken maakt dat we tevreden zijn over JouwICTVacature."
"Een paar maanden verder zijn wij dan nu voorzien van nieuw personeel voor een zeer schappelijke prijs."
"We zijn erg blij met deze kandidaat die uit de extensive search naar voren is gekomen. Het is een goede match!"
"René acteerde alert en heeft eraan bijgedragen dat we binnen enkele weken een gedegen senior programmeur konden aannemen."
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en zij heeft deze geaccepteerd."
"Bastiaan is enthusiastic, open, to-the-point and sticks to the agreement. He delivers what he promises. He is helped by a good approach of JouwPHPvacature.nl: no fees, just effort."
"Transparant en proactief"
"Mijn ervaringen met JouwPHPvacature in het algemeen en Bastiaan in het bijzonder is dat er snel en accuraat geschakeld werd in de bemiddeling van een topkandidaat."
"De samenwerking heeft er op dit moment tot geleid dat er één senior PHP developer aangenomen is door TradeTracker en het doel is om dit de komende maanden uit te breiden. We hebben er het volle vertrouwen in."
"Inmiddels hebben we de eerste maanden er op zitten met onze nieuwe collega die we via JouwPHPvacature hebben gevonden en we zijn ontzettend tevreden."
"Een prestatie die niet is geëvenaard door een veelvoud van "gespecialiseerde" werving- & selectiebureaus waar F&L eerder mee in zee was gegaan."
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via jouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"
"We hebben daartoe regelmatig contact gehad, wat ik als eerlijk, oprecht en betrokken heb ervaren. Samen sparren over de juiste kwaliteiten in de ideale kandidaat."
"De werkwijze van JouwPHPVacature.nl is voor ons een voorbeeld voor de markt: faire tarieven, zonder marktverstoring en met resultaat."
'Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!'
"I-Real is tevreden over de samenwerking met JouwPHPvacature.nl, met name de samenwerking met Rene is als prettig en professioneel ervaren."
"Met name op het vlak van een duidelijke en transparante kostenstructuur verschilt Jouwphpvacature van werving- en selectiebureaus. Jouwphpvacature levert kwalitatief hoge kandidaten en biedt hiermee een betaalbare oplossing voor het vinden van personeel."
"Daarnaast heb ik, veel meer dan bij mijn contacten met reguliere recruiters, het gevoel dat gemaakte kosten in verhouding staan tot geleverde diensten."
"De werkwijze van JouwPHPvacature is helder en volgens afspraak, zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen."
"Wij zijn erg tevreden over Bastiaan en hopen in de toekomst vaker met hem te morgen samenwerken."
"René Wijpkema is steeds aandachtig betrokken en bereikbaar geweest in het hele proces en kon waar nodig adviseren op allerlei gebieden. "
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"De betrokkenheid bij de werving door Bastiaan Schrikkema en het snelle schakelen typeren naar mijn mening de werkwijze van JouwPHPvacature.nl"
"Het is jou in twee weken gelukt wat andere partijen (zoals ICTergezocht.nl, lokale advertenties en andere headhunters die talrijker reageerden dan geschikte kandidaten) gedurende maanden niet voor elkaar wisten te krijgen."
"Door de vlotte en open samenwerking werd al vrij snel een geschikte kandidaat voorgesteld. Via deze weg wil ik je daar voor bedanken. Als we ons team verder gaan uitbreiden zullen we zeker voor Jouwphpvacature kiezen."
"De betrokkenheid bij de werving door jouw eigen inbreng en het snelle schakelen, typeren naar mijn mening de werkwijze van JouwPHPVacature.nl."

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: