Testimonials

Een selectie van onze klanten die we goed hebben geholpen met het invullen van hun PHP vacatures.

"De snelheid van communicatie en het aanleveren van kandidaten was heel goed."
"We hebben daartoe regelmatig contact gehad, wat ik als eerlijk, oprecht en betrokken heb ervaren. Samen sparren over de juiste kwaliteiten in de ideale kandidaat."
"De samenwerking heeft er op dit moment tot geleid dat er één senior PHP developer aangenomen is door TradeTracker en het doel is om dit de komende maanden uit te breiden. We hebben er het volle vertrouwen in."
"I-Real is tevreden over de samenwerking met JouwPHPvacature.nl, met name de samenwerking met Rene is als prettig en professioneel ervaren."
"Met name op het vlak van een duidelijke en transparante kostenstructuur verschilt Jouwphpvacature van werving- en selectiebureaus. Jouwphpvacature levert kwalitatief hoge kandidaten en biedt hiermee een betaalbare oplossing voor het vinden van personeel."
"Wij danken René hartelijk voor zijn inzet en begeleiding en zullen bij een eventuele toekomstige zoektocht naar nieuw talent zeker wederom denken aan het inschakelen van jouwPHPvacature."
"Heldere en vooral eerlijke terugkoppeling, korte lijntjes en vlotte afhandeling van onderling gemaakte afspraken maakt dat we tevreden zijn over JouwICTVacature."
"De meerwaarde die E-sites in de samenwerking met JouwPHPvacature ziet is de kwaliteit van de aangeboden profielen en de acceptabele vergoeding die tegenover de geleverde dienst staat."
"Na een aantal gesprekken hebben we onze keuze gemaakt en een kandidaat aangenomen."
"Een paar maanden verder zijn wij dan nu voorzien van nieuw personeel voor een zeer schappelijke prijs."
"De prijs is voor ons als klein bureau aantrekkelijk en vind ik persoonlijk in verhouding staan tot de gewenste inzet van jouwphpvacature. Dit is duidelijk en transparant."
"JouwPHPvacature is zeker een aanrader!"
"René acteerde alert en heeft eraan bijgedragen dat we binnen enkele weken een gedegen senior programmeur konden aannemen."
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"Na een plezierige samenwerking hebben we een geschikte kandidaat via jouwPHPvacature.nl gevonden."
"Voor ons werkt JouwPHPvacature.nl als een goede combinatie tussen een jobsite en een recruitmentbureau"
"Transparant en proactief"
"De werkwijze van JouwPHPVacature.nl is voor ons een voorbeeld voor de markt: faire tarieven, zonder marktverstoring en met resultaat."
"Het is JouwPHPvacature.nl gelukt om voor ons een professionele PHP ontwikkelaar te vinden terwijl deze doelgroep op dit moment erg klein is, vooral in onze regio. En dit voor een schappelijke prijs. Hier zijn we dan ook erg blij mee."
"Het tempo en de professionaliteit van JouwPHPvacature.nl zijn ons erg goed bevallen."
'Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!'
"Een prestatie die niet is geëvenaard door een veelvoud van "gespecialiseerde" werving- & selectiebureaus waar F&L eerder mee in zee was gegaan."
"Het is jou in twee weken gelukt wat andere partijen (zoals ICTergezocht.nl, lokale advertenties en andere headhunters die talrijker reageerden dan geschikte kandidaten) gedurende maanden niet voor elkaar wisten te krijgen."
"Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het succesvol invullen van twee posities binnen het team van Flashpoint."
"René Wijpkema is steeds aandachtig betrokken en bereikbaar geweest in het hele proces en kon waar nodig adviseren op allerlei gebieden. "
"De werkwijze van JouwPHPvacature is helder en volgens afspraak, zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen."
"Daarnaast heb ik, veel meer dan bij mijn contacten met reguliere recruiters, het gevoel dat gemaakte kosten in verhouding staan tot geleverde diensten."

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: