3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren.

3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere huisstijlen, brochures, logo's, drukwerk, webdesign, fotografie en narrowcasting. Daarnaast kunnen onze marketingmedewerkers en zoekmachine specialisten u ondersteuning bieden bij uw periodieke marketingactiviteiten en bij het verkrijgen van meer relevante bezoekers op uw website. Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie.

Onze grote kracht zit ‘m in onze maatwerk oplossingen voor websites en applicaties. Met een up-to-date technisch team worden uw wensen verwezenlijkt.

Door deze creativiteit en flexibiliteit werken wij als betrouwbare partner tevens voor een aantal grote reclame- en marketingbureaus.

 

Recente vacatures:

Full Stack Developer

Codekrakers, zo noemen we de programmeurs bij 3w Media ook wel. Want 3w Media is meer dan het ontwerpen en technisch realiseren van websites. Wij ontwikkelen complete online en offline marketingconcepten die werken. Belangrijk daarbij zijn de innovatieve PHP webapplicaties die de basis vormen van het automatiseren van uiteenlopende webtoepassingen en API-koppelingen met bijvoorbeeld vakantieboekingssoftware en kassasystemen. Wil jij de uitdaging aan gaan om de laatste technieken toe te passen? Kom dan ons team versterken als Full Stack Developer.

Full Stack Developer
3w Media EINDHOVEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist