AppStudio

Locatie:

Zoetemeer

AppStudio is Expert in het bouwen van high-end apps, responsive & dynamische websites en digitale content. Wat jij kan bedenken, kunnen zij maken. Apps en content die uw onderneming een boost geven, de productiviteit verhoogt en simpelweg dingen leuk en gemakkelijk maken. Er zijn geen grenzen!


Achtergrondinformatie

Welk doel je ook voor ogen hebt, elke app kun je laten maken door AppStudio. De voordelen zijn groot. Met een app kun je de interactie met je huidige en potentiële klanten vergroten en hiermee de zichtbaarheid van je onderneming versterken. En de informatie is altijd up-to-date!

Wil je een app laten ontwikkelen? Bij AppStudio.nl nemen ze het hele traject graag voor haar rekening. Ontwikkeling en ontwerp hebben ze onder één dak, daardoor schakelen ze snel. Zo beschik je op het juiste moment over de apps die je onderneming versterken.

Werken bij AppStudio

Het beeld dat je voor ogen hebt, de keuzes die jij maakt en vooral de details, de details die zo belangrijk zijn en waar je dus écht het onderscheid mee maakt. Wil jij mensen versteld laten staan?

AppStudio biedt:

  • Inspirerende werkomgeving;
  • Ruimte voor onwikkeling;
  • Pensioen;
  • 13e maand.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist