BeCurious Hotel Internet Marketing

Locatie:

Amsterdam

BeCurious begeleidt hotels en hotelketens op het raakvlak van marketing en internettechnologie. Met ons aanbod aan diensten geven wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om volop te profiteren van de diverse interessante mogelijkheden die er op dat terrein te vinden zijn. 

Achtergrondinformatie

Door het effectief inzetten van hotelsites en slimme internet marketing oplossingen kunnen hotels succesvol de juiste markten bereiken. Hierdoor neemt het aantal directe online reserveringen toe. Dit resulteert in effectieve controle over de internetdistributie, een besparing op commissiekosten en een stijgende omzet voor het hotel.

Sinds 1999 is BeCurious actief als specialist in website ontwikkeling, responsive hotel webdesign en online marketingoplossingen voor hotels, hotelketens en dienstverlenende organisaties. Wij bieden kant-en-klaar hotelsites voor hotels die met een kleiner budget toch een geavanceerde website willen hebben. Voor hotels en hotelgroepen die op zoek zijn naar een unieke website bieden wij diensten op het gebied van maatwerk webdesign en ontwikkeling van responsive hotel websites. 

Missie

BeCurious geeft hotels en hotelgroepen controle terug over de kamerverkoop via internet.

Door kwaliteit te leveren op het gebied van innovatieve websites en online marketingdiensten zorgen wij voor een perfecte online weergave, aansluitend op de unieke kenmerken en doelgroepen, van het hotel. Gasten worden hiermee direct benaderd en het maken van een reservering is eenvoudig en aantrekkelijk. Opdrachtgevers van BeCurious zijn minder afhankelijk van online reisbureaus.

Visie

Internet verandert de manier waarop gasten een hotel vinden en reserveringen maken. De juiste combinatie van marketingactiviteiten en slim gebruik van de mogelijkheden van internettechnologie geeft hotels de mogelijkheid direct met haar gasten in contact te komen. Hiermee worden hotels minder afhankelijk van online reisbureaus en kan de dienstverlening naar de gasten geoptimaliseerd worden. Door gasten via de hotelsite te laten reserveren realiseren hotels reserveringen met een hoger rendement.  

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist