TOP WERKGEVER: ByYourSite

ByYourSite is altijd in ontwikkeling. Help jij ons om onze groeiambities te verwezenlijken? En wil je zelf ook groeien? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben altijd plaats voor talent, of je nou professional of stagiaire bent.

ByYourSite werken bij

Over ByYourSite

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote recruitmentwebsites en werving- en selectie applicaties. De technologische ontwikkelingen hiervan volgen elkaar in rap tempo op. Dit vereist een proactieve aanpak van bedrijven om niet achter de feiten aan te lopen. ByYourSite helpt graag om de digitalisering van bedrijven te creëren, te optimaliseren en te continueren. We staan bij onze klanten met advies, ideeën, inspiratie en natuurlijk ook ‘gewoon’ het uitvoeren van alle digitale werkzaamheden. Zo werken we aan hun digitale toekomst.

Al sinds 1999 staan onze professionals diverse klanten uit het hele land aan hun zijde. Zij worden nergens zo blij van als hun digitale en creatieve expertise in te zetten om tot de beste digitale oplossing te komen. Het liefst samen met de klant zodat het eindresultaat altijd voldoet aan alle wensen of deze zelfs overtreft!

ByYourSite kantoor

Werken bij ByYourSite

Een groep vakidioten bij elkaar. Die niet alleen op het werk online zijn maar ook in hun vrije tijd. De liefde voor ons vak, delen wij dan ook graag met onze klanten. Klinkt goed? Dan zijn we op zoek naar jou! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Een divers klantenportfolio met verschillende kleine en grote opdrachtgevers
  • Informele en collegiale, maar ook professionele sfeer
  • Elke dag een uitgebreide lunch
  • Fanatieke (FIFA) competities in onze gameroom en ‘een laatste van de maand borrel’
  • Een inspirerende (werk)omgeving met veel ruimte voor initiatieven en zelfontplooiing
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Recente vacatures:

Senior PHP Developer

Heb jij een open kijk op de online wereld? En ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment? Zou je graag willen werken in een professioneel bedrijf waar een informele en collegiale werksfeer hangt? Dan zit je bij ons goed! Wij van ByYourSite zoeken namelijk naar een gedreven Senior PHP Developer. Meer weten over de functie en over ons? Lees dan verder.

ByYourSite
ByYourSite GRONINGEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist