Calago

Locatie:
Specialisme:  

Meppel, Drenthe
Informatietechnologie en services

Calago wil grenzen verleggen in het creëren van oplossingen voor bedrijfsprocessen.

Achtergrondinformatie

Het is de overtuiging van Calago dat verbondenheid, expertise en plezier de kern zijn van succesvolle organisaties. Alleen zo kunnen ze inspelen op de nieuwe wereld die door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen steeds sneller verandert. Het succes van een onderneming wordt daarom steeds meer afhankelijk van samenwerken tussen mensen uit allerlei disciplines. Calago wil dat mensen hun passie kunnen uitleven. Dat mensen zich met elkaar en de organisaties waar ze voor werken verbonden voelen. Om van daaruit gezamenlijk successen te behalen en daaraan veel plezier te beleven. Dat is bij Calago het fundament voor mooie resultaten en vernieuwende oplossingen.

Een organisatie draait om het (product) proces van leverancier naar klant. First class productinformatie, een efficiënte workflow en een op alle niveaus goed werkende integratie van systemen en channels zijn in dit proces van groot belang. Daarmee reageert de klant alerter op de dynamiek van de markt en realiseren zij een snellere time-to-market.

Bij Calago zijn ze zich bewust van het strategisch belang van goede productinformatie en het proces dat dit voortbrengt. Ze hebben veel expertise op het gebied van de keten die productdata doorloopt en de daarvoor relevante bedrijfsprocessen zoals Product Informatie Management en Product Marketing Automation. 

Visie
Calago wil grensverleggend zijn in het creëren van oplossingen voor bedrijfsprocessen.
Het waarmaken van deze ambitie begint het bedrijf zelf door vernieuwend te zijn, de dingen te doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben. Calago bouwt zijn visie van samen ondernemen verder uit en benut zijn eigen expertise en die van de klant om een onderneming te helpen groeien in een veranderende wereld. Altijd met de mens centraal.

Missie
Calago gelooft in de mens als drijvende kracht van de onderneming en zet deze op een natuurlijke manier in hun kracht door ze de ruimte te geven zich te ontwikkelen. Daarmee helpen zij een onderneming succesvol te zijn. Samen creëren ze vernieuwende oplossingen voor bedrijfsprocessen.

Bedrijfscultuur

Bij Calago hebben werknemers de kans om te werken binnen een jong, ambitieus en innovatief bedrijf met uitdagende projecten. Binnen het bedrijf heerst een open cultuur waar initiatieven gewaardeerd en beloond worden.

Het bedrijf biedt een uitstekend marktconform salaris, een mobiliteitsregeling, waaruit een keuze gemaakt kan worden, een ruime pensioentoeslag en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop, mobiele telefoon, uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden, met een ontwikkelingsplan t.b.v. doorgroeimogelijkheden e.d.).

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist