CL Web

Locatie:


Utrecht

CL Web ontwikkelt maatwerk webapplicaties voor diverse branches. Door gebruik te maken van standaard bouwstenen en bewezen technologie zijn zij in staat betrouwbare applicaties te ontwikkelen en beheren die bedrijven laten groeien.

Achtergrondinformatie

Klanten van CL Web zijn organisaties in diverse segmenten, wat het werk zeer afwisselend maakt. Ze hebben onder andere administratie-, facturatie- en reserveringssystemen gebouwd, net als webshops, online magazines en meer! CL Web is gespecialiseerd in werken met Laravel. Dit PHP framework maakt het mogelijk om complexe online software te ontwikkelen en gemakkelijk te onderhouden. Omdat er steeds meer vraag is naar Laravel specialisten leidt CL Web ook mensen op! 

Naast Laravel hebben ze programmeerkennis van MySQL databases, Elastic search, Couch DB, PHP, jQuery / JavaScript / TypeScript, CSS 2 en 3, HTML / HTML 5, XML / JSON client - server communicatie. 

Bedrijfscultuur

CL Web is een klein bedrijf met een ontspannen sfeer dat al ruim 10 jaar maatwerk oplossingen ontwikkeld voor bedrijven. Binnen het bedrijf zijn vier jonge gedreven ontwikkelaars tussen de 20 en 35 werkzaam. Zij gaan iedere dag met veel plezier nieuwe uitdagingen aan voor klanten en hun eigen projecten!

Binnen CL Web krijg je veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jouw kennis en ideeën te verwerken in je werk. Je kunt bij hun bijleren over Laravel, ElasticSearch en diverse API’s. Ook het begeleiden van stagiaires kan behoren tot jouw takenpakket als je hier geïnteresseerd in bent.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist