TOP WERKGEVER: Databoss Corporation B.V.

Locatie:

Oss

Voor de specialisten van Databoss kennen WordPress, Magento en webdesign geen geheimen meer. Voor iedere klant creëren zij unieke producten.


Achtergrondinformatie

Databoss is een full service internetbedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van traditionele en nieuwe media. Met een breed dienstenpakket waaronder grafisch ontwerp, webdesign, domeinregistratie, webhosting, bedrijfsvideo's en huisstijlen is het bedrijf de ideale gesprekspartner voor velen. De WordPress-tovenaars binnen Databoss weten elk idee moeiteloos om te toveren in werkende websites, de Magento-meesters schudden webwinkel na webwinkel uit hun mouw en de designers creëren state of the art ontwerpen voor iedere partner.

Werken bij Databoss

Binnen deze organisatie werken gedreven professionals die verstand hebben van het online landschap. Van webwinkels tot een inspirerend ontwerp - ze hebben alles in huis. Niet alleen klanten worden uitgedaagd om buiten de gebaande paden te treden, ook jij wordt actief gestimuleerd om voorbij geijkte kaders te kijken. Creativiteit wordt volop omarmd en eigen initiatieven worden toegejuigd. Met een frisse blik wordt er naar nieuwe mogelijkheden gekeken die zowel voor klanten als voor het bedrijf voordelig zijn. Ook wordt de ontwikkeling van werknemers goed in de gaten gehouden; waar wil je heen en wat heb je nodig om er te komen?

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist