TOP WERKGEVER: DMG (de Mandemakers Groep)

Locatie:

Waalwijk 

De Mandemakers Groep is een snelgroeiend en toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf met ongekende ambitie. Ben jij bekend met De Mandemakers Groep (DMG)? Als je ooit een keuken, nieuwe meubelen of sanitair hebt gekocht, ben je waarschijnlijk in één van hun winkels geweest. 


Achtergrondinformatie

DMG houdt zich al ruim 30 jaar bezig met keukens, meubelen en sanitair, waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In alles streven ze naar het allerbeste. Met meer dan 200 filialen, circa 5.000 medewerkers en een omzet van ongeveer 1.3 miljard euro per jaar, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest betrouwbare concern in de branche.

DMG kan zichzelf met zekerheid marktleider noemen in de Nederlandse keuken-, sanitair- en meubelmarkt. 

Ze leveren uitsluitend topkwaliteit. Door altijd op zoek te zijn naar vernieuwing, blijft DMG in ontwikkeling en kan er ieder moment ingespeeld worden op trends en technische innovaties.

Werken bij DMG

Wanneer je komt werken bij DMG, word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf met bijna 30 verschillende formules. In de financieel gezonde organisatie van DMG kun je een unieke en informele werksfeer verwachten, waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Werken bij DMG betekent deel uitmaken van een groot ambitieus familiebedrijf. DMG blijft continu in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.

Wil jij meegroeien? Dan ben je bij DMG op de juiste plek. Een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiende professionele omgeving!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist