TOP WERKGEVER: Doit Online Media

Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.

Bij Doit Online Media maken we onze werkwijze graag zo transparant mogelijk. Zo weet je als opdrachtgever niet alleen van te voren, maar tijdens het hele traject precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Onze projectaanpak is samen te vatten in de volgende stappen.

 

Recente vacatures:

Backend Developer Medior/Senior

Wij geloven dat niet alles al een keer is bedacht, in de kracht van technologie en in die van onze mensen. Want onze mensen, die maken wie wij zijn: Doit Online Media. Met 24 webfanaten maken wij het web mooier, beter én toegankelijker. Maar zeg nu zelf, 25 zou natuurlijk veel beter zijn. We zijn dus hard op zoek naar een nieuwe collega. En misschien ben jij dat wel. In ons backend-team is er plek voor jou. En niet zomaar een plek, want bij ons werk je aan de meest innovatieve, technisch hoogwaardige websites en webapplicaties. Je vervult een belangrijke rol, want jij vertaalt de wensen van onze klanten naar functionele en leesbare code. Mede dankzij jouw deskundige backend werk komen de mooiste projecten tot stand. Benieuwd hoe een dag als backend developer bij Doit Online Media er uit ziet? Lees dan snel verder.

Doit Online Media
Doit Online Media ZEVENAAR
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist