Easydus

Veel organisaties doen hun administratie met Excel lijstjes, gebruiken allerlei losse systemen die niet met elkaar samenwerken of hebben te maken met inflexibele dure systemen. Easydus cloud based software maakt het mogelijk om zonder relevante ICT-kennis een eigen digitaal administratief proces op te zetten en aan te passen. Voor elke toepassing, situatie en administratief proces.

Vacatures bij Easydus

Over Easydus

Vaak voldoet standaard software niet aan de wensen van de organisatie. Men wil toch net andere data opslaan of software past niet helemaal met de wensen van het bedrijf. Door de dynamiek in de markt kunnen ook de wensen van klanten continu veranderen. Het alternatief zou dan maatwerksoftware zijn. Het probleem met maatwerksoftware is dat het vaak te duur is, lange implementatie tijd vergt of uiteindelijk toch niet voldoet aan de wensen van de gebruiker (hoog risico op mislukken). Het blijkt dan ook dat in veel ondernemingen grootschalige IT-projecten mislukken.

Easydus combineert de voordelen van standaardsoftware, namelijk relatief lage kosten, snelle implementatie tijden met de voordelen van maatwerksoftware. De software is aangepast op de wensen van de organisatie en niet zoals bij veel standaardpakketten dat de organisatie zich aan de software aanpast.

Met Easydus besparen bedrijven niet alleen implementatiekosten, maar uiteindelijk veel belangrijker veel onderhoudskosten en aanpaskosten aan de software. Hiermee zijn ze dus zeker van toekomstvaste software.

Werken bij Easydus

Werken bij Easydus

Kom jij werken bij Easydus? Dat betekent dat je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden krijgt. Naast je eigen ontwikkeling, krijg je de mogelijkheid om te werken voor grote namen zoals Ministerie van Binnenlandse Zaken, Coca Cola, Rode Kruis Zuid Nederland, Nederlandse Vereniging van Banken en Friesland Campina. Meer weten? Bekijk dan direct de openstaande vacatures en solliciteer!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist