eDifference

Locatie:
Specialisme:  

Barneveld
Online marketing, development, design en contentcreatie

eDifference is een Digital Agency met al meer dan vijftien jaar ervaring in de dynamische markt van online marketing, development, design en contentcreatie. Kortom: alles om meer succes te behalen via het Internet. Het bedrijf heeft een groot portfolio aan klanten, in allerlei branches.

Achtergrondinformatie

Online marketing, design en contentcreatie. Boeiende vakgebieden waarin het bedrijf zijn sporen zeker verdiend heeft. Maar ook een vakgebied dat razendsnel verandert. En dat levert vragen op bij veel retailers. Want, wat is de juiste stap, waar vindt hij op dit moment zijn klant, hoe begeeft die zich over het internet en wat is zijn concurrentiepositie? Interessante vragen. Kwesties waar het marketinghart van het team sneller van gaat kloppen.

Bedrijfscultuur

eDifference werkt met goud. Zo noem je dat; als je medewerkers de kracht bepalen van je organisatie. Voor eDifference dan ook een kwestie van levensbelang. En reden genoeg om professionele mensen op de juiste plek laten werken. Daarom werken de disciplines – online marketing, development en design- en contentcreatie – uitsluitend met hogeropgeleide specialisten. Mensen met ervaring in het vakgebied waarin ze je van dienst zijn. Ja, ‘zij van eDifference’ zijn gecertificeerd, gedreven en professioneel. En dat merk je. In de aanpak bijvoorbeeld, of in de uitgewerkte strategie, je online platform en de aangereikte adviezen. Daar is het het het team uiteindelijk om te doen.

eDifference biedt zijn werknemers afwisselende functies met afwisselende projecten. Het hechte team bestaat uit jonge, gedreven mensen, die samen zorgen voor een informele en ongedwongen sfeer waarin je gewoon jezelf kunt zijn. Het team luncht altijd samen in de kantine van het kantoor en organiseert daarnaast ook nog allerlei teambuilding activiteiten.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist