TOP WERKGEVER: El Nino

Locatie:

Enschede

El Niño is een internetbureau uit Enschede. Ze hebben meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte digitale oplossingen. Een team van professionals maakt van elke organisatie een succes.


Achtergrondinformatie

El Niño is gek op technologie en ze willen graag hun kennis en passie inzetten om anderen te helpen met het behalen van successen.

Dit geeft hun zoveel voldoening dat ze graag hun uiterste best willen doen om hun relaties blij te maken met passie en kunde.

Investeren in kennis, dat is het motto. Kennis die ze kunnen inzetten om problemen en vraagstukken op te lossen met techniek. 

Verdiepen in de omgeving en de markt van de relaties, dat is wat hun interesseert. Het geven van passend advies en resultaat, dat is het doel!

Werken bij El Niño

El Niño wil geavanceerde technologie inzetten om bedrijven te helpen met een breed scala aan problemen. Het bedrijf heeft klanten van verschillende groottes in binnen- en buitenland. Doordat het een relatief klein bedrijf is (twaalf medewerkers), kun je – als je dat leuk vindt - rechtstreeks contact hebben met de klant. Je merkt ook heel duidelijk wat voor impact jouw werk heeft op de klanten en op eindgebruikers. Je bent geen nummer maar een volwaardig teamlid die makkelijk een stempel kan zetten op systemen die door veel gebruikers ingezet worden. Je gaat aan de slag in een bedrijf met een informele en inspirerende sfeer met jonge mensen.

Door samen te werken met mensen met verschillende achtergronden en disciplines leer je tijdens je werkzaamheden allerlei nieuwe dingen om beter te worden in je vak. El Niño investeert dan ook veel in kennisontwikkeling. Denk hierbij aan studiebudgetten, kennissessies, meet ups en interne scholing. 

 

Recente vacatures:

Magento ontwikkelaar

Het aankoopgedrag van shoppers is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Die verandering zal de komende jaren doorzetten, kopers willen gemak, snelheid en beschikbaarheid via verschillende kanalen. Die visie, dat de ideale shopervaring van de bezoeker centraal moet staan (= omnichannel) en je drive om e-commerce ondernemers te helpen bij het efficiënt beheren van hun Magento 2.0 webwinkels en het verhogen van hun conversie graad geeft jou een kick.

Magento ontwikkelaar
El Nino DEN HAAG
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist