Emerit

Historie
Op 13 februari 2004 werd Xseeding opgericht door de studievrienden Berry Goudswaard en Roel van Ameijde. Beide vennoten volgden op dat moment de studie Grafimediatechnologie aan de Hogeschool Rotterdam.

Na een vruchtbare stageperiode is de stap gezet om, gesteund door enkele partnerbedrijven een bedrijf te starten dat zich volledig richt op de technische realisatie van webapplicaties.

Missie
Om u als duidelijk te maken waar Xseeding voor staat is er een heldere missie gedefinieerd:

Door het toepassen van de kennis en kunde binnen ons bedrijf is Xseeding dé strategisch partner voor reclame- en internetadviesbureaus. Daarnaast wil Xseeding zich meer en meer profileren als betrouwbare automatiseringspartner voor middelgrote ondernemingen.

Werkwijze
Xseeding is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, realiseren en implementeren van internetoplossingen. Dit reikt van de meest eenvoudige presentatiewebsite tot zeer geavanceerde automatiseringsoplossingen.

Bij álle projecten die wij aannemen wordt vooraf een zeer duidelijke overeenkomst gesloten met u als opdrachtgever, zodat er geen onaangename verrassingen volgen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist