EXTRA internet services

Ondanks het korte bestaan van de naam EXTRA logistic software (sinds 1 augustus 2013), hebben wij ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties voor de logistieke sector.

Het begon in 2007 toen Martin Prins voor zijn toenmalige werkgever, Triple F Logistics B.V., op zoek was naar een webdesigner voor een nieuwe website. Hij vond Jack Vermaat en binnen een half uur zaten zij al rond de tafel om de mogelijkheden voor een nieuwe website te bespreken. Naast ervaring in de logistiek heeft Martin een achtergrond in de ICT; het klikte dan ook meteen. Kort na oplevering van de website werd Jack uitgenodigd om ook eens na te denken over extra mogelijkheden voor klanten op de website.

Triple F Logistics B.V. werkte destijds met INTTRA Desktop, een uitgebreid programma van INTTRA om B/L instructies te versturen. Ongeveer 50% van deze applicatie werd niet gebruikt, wat het onoverzichtelijk en niet gebruiksvriendelijk maakte.

Na enkele brainstormsessies was het idee voor Shipping Center v0.1 geboren; een login op de website waarbij personeel en klanten een uitgeklede versie B/L instructies konden invullen met een exportfunctie naar INTTRA Desktop om de instructies te versturen.

Na enkele verbeterpunten tussendoor kwamen Martin en Jack in 2011 samen voor een nieuwe brainstormsessie. Wat konden wij nog meer sneller en gebruiksvriendelijker maken? Wat wordt er momenteel door logistieke software aanbieders aangeboden? Kan dit beter? Hoe gaan wij dat doen? Hoe kunnen wij innovatief zijn in de logistieke sector? Hoe kunnen wij ons onderscheiden?

Na bijna 2 jaar van brainstormen, onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, feedback en testen hebben wij al onze vragen kunnen beantwoorden in één logistiek softwarepakket... Shipping Center!

Wij stoppen niet na 2 jaar. Wij blijven vernieuwend en gericht op de toekomst. Wij zetten altijd dat stapje extra. Wij zijn EXTRA!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist