TOP WERKGEVER: Fan Factory B.V.

Locatie:

Ede

Fan Factory werkt vanuit de overtuiging dat medewerkers die fan zijn van het merk en werk, zorgen voor gasten en klanten die terugkomen en hun ervaringen doorvertellen. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van een online app en platform.

Werken bij Fan Factory

Fan & Scan App

Fan Factory is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Fan Factory-medewerkers zijn dan ook gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van hun klanten. Hun visie op ICT laat zich zodoende samenvatten als: ´Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap´.

'Dat is er één van Fan Factory!'
De medewerkers van Fan Factory storten zich iedere dag vol overgave op het creëren van meer fans van werk en merk. Horeca of leisure, industrie of zakelijke dienstverlening, retail of zorg: medewerkers die fan zijn, geven kleur aan hun organisatie en zorgen voor fantastische dienstverlening. Momenten worden zo herinneringen en gasten, klanten, patiënten en cliënten worden zo ook fan van werk en merk.

Hiervoor komen ze maar al te graag terug, besteden meer en vertellen hun fantastische ervaringen door wat uiteindelijk de basis vormt voor een hogere klanttevredenheid, winstgevendheid en duurzame groei. En dat is nu precies waar Fan Factory het allemaal voor doet! Met behulp van de Fan App helpen ze organisaties om van medewerkers fans te maken.


Fan Factory is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken, dat betrokken en bevlogen medewerkers het rendement van de organisatie bepalen. Medewerkers van Fan Factory kun je ‘s nachts wakker maken voor het fan-ergizen van organisaties, voor het brengen van inzicht en verbetering. Fan Factory heeft als missie: 7 miljoen fans in 7 jaar op 7 continenten. Die Fan-ergy voel je als je met ze in contact staat. Ze werken hard, durven hun nek uit te steken en willen toonaangevend zijn in wat ze doen. Met lef, humor en doorzettingsvermogen dagen ze elkaar uit en helpen ze haar klanten vooruit.

Werken bij Fan Factory?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij Fan Factory? Bekijk dan hieronder direct de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Vacatures Fan Factory

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist