TOP WERKGEVER: Fireball-IT

Locatie:

Abcoude

Fireball-IT is een jong energiek bedrijf dat staat voor Passie, Plezier en Prestatie. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van Professional Services op het gebied van Microsoft technologie en Front end expertise.

Achtergrondinformatie

Zij bieden een Fireball Flexibel Contract. Kort gezegd houdt dit in dat je een vast contract krijgt voor onbepaalde tijd met een basissalaris van 2.500 Euro bruto. Ze zeggen altijd “Hiervoor hoef je niets te doen.”. Ben je ingezet op een opdracht, verdien jij 70% van het commerciële tarief.

Eigenlijk werk je met de voordelen van een freelancer maar met de zekerheid van een vast dienstverband, en zonder uitdagingen met Wet DBA, waardoor steeds meer opdrachtgevers geen ZZP’ers in huren.

Werken bij Fireball-IT

Fireball-IT is ontstaan uit passie. Passie om samen met een aantal collega’s een bedrijf op te bouwen. Passie om samen de klanten tevreden te stellen en passie om vooral datgene te doen wat zij leuk vinden.

Zij zijn een no-nonsens organisatie en houden niet van managementlagen; vertrouwen in plaats van controle. Een pakkencultuur vinden zij verschrikkelijk. Een “ baas” die met de eer van jouw goede ideeën en werk gaat strijken, zal je bij hun niet vinden.

Zij werken alleen met ondernemende professionals. Mensen die van het vak houden en er een uitdaging in zien om de opdrachtgever echt verder te helpen en zelf keuzes durven maken. Alleen deze professionals onderscheiden hun namelijk bij de klanten! 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist