Home >
Flooris

TOP WERKGEVER: Flooris

Locatie:

Woerden

Flooris is een jong, klein en gedreven team van web specialisten. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van op maat gemaakte web-shops en web-sites.


Achtergrondinformatie

Shops bouwen ze op basis van Prestashop. Sites en portalen bouwen ze op basis van Laravel, Statamic of WordPress. Voor hun klanten koppelen en integreren ze met o.a. Bol.com, Marktplaats, Beslist, Blokker, Amazon, TrustPilot, Copernica, diverse Payment providers, FileMaker, Exact Globe, PostNL, DPD, Facebook, YouTube en Twitter.

Flooris bestaat uit een enthousiast team van Technische Webspecialisten. Deze teamplayers vullen elkaar naadloos aan, waardoor elk probleem slechts een uitdaging wordt!

Flooris is gespecialiseerd in PrestaShop als PHP Framework voor e-commerce/webshop oplossingen en Laravel als PHP Framework voor maatwerk web portals.


De eerdergenoemde specialisaties wisselen ze zo nu en dan af met WordPress als CMS oplossing en FileMaker voor toepassingen op uw Mac, PC, iPad, iPhone en iPod Touch.

Deze technieken combineren ze regelmatig voor klanten waarvoor de organisatie diverse en uiteenlopende uitdagingen hebben verwezenlijkt.

Werken bij Flooris

Als je bij Flooris komt te werken dan

  • Werk je samen aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • Werk je in een inspirerende en gezellige omgeving;
  • Worden je reiskosten vergoed;
  • Consumeer je dagelijks een goede lunch;
  • Werk je met een Apple iMac of MacBook Pro

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons