Home >
Hoffelijk

Hoffelijk

                                                                    

Als digitale opleider heeft Hoffelijk veel applicaties in beheer. In het verleden hebben ze ervoor gekozen om systemen te outsourcen. Nu is Hoffelijk op een punt dat ze meer aandacht willen besteden aan de integratie van het gehele systeemlandschap met een integrale website en klantportaal. Ook willen ze inhouse werken aan de ontwikkeling van andere innovatieve standalone applicaties. 


Achtergrond informatie


Hoffelijk biedt complete ondersteuning in de duurzame ontwikkeling van professionals én organisaties van de toekomst. Dit doen ze middels digitaal opleiden, flexibel examineren, uitzenden van intern opgeleide interimmers, kwaliteitsverbetering van adviesdossiers, bedrijfsprocessen beoordelen, en middels consultancy en het ontwikkelen van applicaties die opdrachtgevers helpen hun eigen opleider te laten zijn. Hoffelijk is ambitieus, gericht op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Het doel van Hoffelijk is om met innovatieve diensten en applicaties het onderwijs te vernieuwen en organisaties te ontzorgen. Zo hebben ze in het verleden Virtual Reality en Immersive learning apps ontwikkelt. 

Door inzet van alle Hoffelijkers hebben we 2 jaar op een rij de top 100 van snelst groeiende bedrijven in Nederland behaald. Voor meer informatie over Hoffelijk, zie www.hoffelijkgroep.nl.

Werken bij Hoffelijk

Op verschillende gebieden bieden wij mogelijkheden, voor zowel fulltimers als parttimers, maar ook voor stagiairs, werkstudenten en starters. Waar jij het beste op je plek zult zijn, daar komen we samen achter. Dat hangt nauw samen met jouw achtergrond en interesse. 

Hoffelijk biedt jou:

  • Een inspirerende werkomgeving en een gepassioneerd team;
  • Uitdagende en innovatieve projecten;
  • Opties qua studie en goede doorgroeimogelijkheden;
  • Een goed salaris, gebaseerd op kennis, kunde en ervaring;
  • Diverse uitjes en gezellige borrels;
  • Reiskostenvergoeding of lease-auto;
  • Informele werksfeer.

Voor meer informatie: www.werkenbijhoffelijk.nl

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons