TOP WERKGEVER: internetbureau capica

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Capica; websites, intranet, extranet, nieuwsbrieven, webshops, online campagnes, brochures, Flash animaties, casual games, seo trajecten, maatwerk applicaties, enquêtes.......kortom: alles met internet'. 


Achtergrondinformatie

Capica is een jong en dynamisch internetbureau gevestigd in Capelle aan den IJssel. Een team van professionele en enthousiaste medewerkers zet zich dagelijks in voor de beste internetoplossingen, op een gedurfde manier. Ze laten zich inspireren door een informele en innovatieve werksfeer waarbij een flinke dosis eigen initiatief en lef wordt gestimuleerd.

Capica is het leukste internetbureau van Capelle aan den IJssel. Capica is een jonge en enthousiaste organisatie onder de rook van Rotterdam. Wat ze doen? Bedrijven online succesvol maken. Daar worden ze heel blij van.


Werken bij Capica

Het team van Capica bestaat uit vijftien professionele en enthousiaste medewerkers, die allemaal dezelfde passie delen: internet. Samen werken ze aan het succes en de groei van Capica. Het kantoor van Capica staat in Capelle aan den IJssel, aan de A20, vlakbij station Rotterdam Alexander

Ze vertalen online wensen naar techniek. Met een bevlogen team van experts werken ze dagelijks aan de beste online oplossingen.

Binnen hun team ben jij expert op jouw vakgebied. Aan titels op visitekaartjes doen ze niet. Jij creeert je eigen functie en je krijgt daar toe alle ruimte en verantwoordelijkheid. Ze verwachten dat jij je expertise gebruikt om samen met het team een topproject op te leveren.

Ben jij innovatief, heb je een passie voor internet en zet jij je graag voor 100 procent in? Ze groeien hard en zijn op zoek naar enthousiaste online bedenkers.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist