LENS Media

LENS Media: de grootste leverancier van leermiddelen voor het theorie-examen!

Het theorie-examen is een essentieel onderdeel in de aanloop naar je rijbewijs, want het is de basis voor het slagen voor je rijbewijs bij het CBR. LENS Media ontwikkelt leermiddelen die altijd up-to-date zijn en levert lesmethodes die aansluiten bij de beleving van leerlingen. Van examen- en theorieboeken tot CD-rom’s, DVD’s, websites en interactieve oefencursussen. De verkeersleermiddelen van LENS Media zijn verkrijgbaar via rijscholen, internet en boekhandels. Dagelijks oefenen zeker duizenden cursisten theorie-examens die wij hebben samengesteld en gebruiken daarbij onze theorie bij het oefenen voor het halen van hun rijbewijs bij het CBR. 

Partners van LENS Media Verkeersleermiddelen
Samen met verschillende partners werkt LENS Media aan mooie projecten. Zo hebben we met Pon het Volkswagen Rijbewijs samengesteld waarmee we alle Volkswagen-rijscholen voorzien van de beste verkeersleermiddelen. En dat is nog lang niet alles. Ook Rabobank, RTL4 en de ANWB dragen samen met LENS Media bij aan succesvolle projecten. Op die manier zetten we ons in om aspirant-weggebruikers te laten slagen voor hun rijbewijs bij het CBR.

Leermiddelen ontwikkelen voor het behalen van het rijbewijs bij het CBR
Wil jij meehelpen aan de ontwikkeling van nieuwe lesmethodes die leerlingen klaarstomen voor het behalen van hun rijbewijs bij het CBR? Dat kan! Regelmatig zijn we op zoek naar nieuw talent dat meehelpt het succes van LENS Media te vergroten. Bekijk de vacatures en mail je sollicitatie. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en help je mee aan het realiseren van de beste verkeersleermiddelen voor het behalen van het rijbewijs bij het CBR.

banner

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist