Marvia

Locatie:

'S-Hertogenbosch

Gebruiksvriendelijke webbased oplossingen om gepersonaliseerde marketing uitingen te creëren, beheren en bestellen.Achtergrondinformatie

Marvia staat iedere dag op met de ambitie om wereldwijd marketing te automatiseren, geen uitdaging is te groot! Dit dient altijd te leiden tot een gebruiksvriendelijke oplossing. Zij laten nu al meer dan 50.000 marketeers effectiever werken. 

Marvia is in 2007 opgericht door Steven van Wel, Jons Janssens en Arnoud Haverlag. Sinds 2012 zijn ze overgenomen door PostNL, dit stelt hun in staat om de ambitieuze doelstellingen waar te maken.

Bedrijfscultuur

Marvia is een toonaangevend marketing software bedrijf met een informele sfeer. Zij bouwen met een klein team van jonge en ondernemende ‘Marvians’ dagelijks aan de software waarmee bv Domino’s Pizza, Sligro, BAM, de Hypotheker, en KPN in Nederland en België hun marketing uitingen kunnen opmaken. Trots zijn ze dat ze dit doen met de door hunzelf ontwikkelde Marvia software voor inmiddels 70.000 gebruikers wereldwijd. Marvia staat voor innovatie, een no-nonsense werkmentaliteit, en een hechte relatie met collega’s en klanten.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist