TOP WERKGEVER: MaximumNL

Locatie:  

Capelle aan den Ijssel

Maximum is een fullservice communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. Kort gezegd: een reclamebureau gespecialiseerd in personeelswerving. 

Achtergrondinformatie

Bij Maximum vertellen ze graag het verhaal van uw organisatie. Meer specifiek: uw employer story. Maar laten we eerst vertellen wat het verhaal van Maximum is.

Maximum is geen reclamebureau in de traditionele zin van het woord. Sinds de oprichting creëren ze uitsluitend employer branding en recruitment campagnes: ze helpen bedrijven en overheidsorganisaties zich te onderscheiden als werkgever, om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. De manier waarop ze dat doen, laat zich nog het best omschrijven als de ‘Maximum-manier’.

Toen het internet volgens velen ‘weleens een dingetje zou kunnen worden’, verstuurde Maximum al de eerste gepersonaliseerde e-mailings.

Een internet-lichtjaar verder waren ze het eerste bureau dat Snapchat inzette voor personeelswerving in Nederland. En ze zijn vooralsnog de enige die Proxy Targeted Real Time Bidding voor u kan inzetten (belt u gerust voor uitleg).

Juist omdat technologische ontwikkelingen zo’n grote impact hebben op het gebied van communicatie en media(voorkeuren), investeren ze daarnaast veel in research. Ook op dit gebied hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis. Dat houdt in dat ze marktonderzoek doen, media-advies geven en continu in contact staan met de mensen die u zo graag wilt boeien en binden.

Research, strategie, creatie en technologie zijn de 4 pijlers onder de brug tussen uw werkgeversmerk en het talent op de arbeidsmarkt. 

Bedrijfscultuur

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor Maximum kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel vrijheid met flexibele werktijden en goede arbeitsvoorwaarden. Verder heeft Maximum een platte organisatiestructuur en leuke collega's. 

 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist