Home >
Mr. Ynk

TOP WERKGEVER: Mr. Ynk

Locatie:

Hilversum

Mr. Ynk brengt ideeën digitaal tot leven. Creatief, slim en technisch perfect. Het resultaat: pakkende en converterende websites, games, Facebook apps, banners en video's. Goed ogend, snel ladend en werkend op elk apparaat.


Achtergrondinformatie

Vette banners, strakke banners, dynamische banners, grafisch perfecte banners, snelle banners, bazige banners die je hele site overnemen; Denk je Banners met een hoofdletter B, dan denk je Mr. Ynk.

Banners worden door Mr. Ynk 999 van de 1000 keer gemaakt in opdracht van bureaus. De gecreëerde banners worden aan hen of aan hun klant getoond via hun banner preview systeem voordat ze live gaan. Bureaus besteden de realisatie en coördinatie graag aan hun uit. Terecht. Ze zijn de banner eindbazen.

Concept, design of enkel het technisch perfect uitvoeren van uitgekristalliseerde ideeën van het reclamebureau, zij doen het allemaal en vinden het allemaal leuk.


Mr. Ynk is zeer ervaren met allerlei soorten websites. Actiesites, Games, Social integraties, etc. Mr. Ynk maakt ze al meer dan 10 jaar en ze zijn altijd snel, strak, converterend en dichtgetimmerd. 

Mr. Ynk’s favoriete hobby is het produceren van games. Mr. Ynk bouwt ze graag en met veel passie. Zij vinden, dat games merken kunnen helpen aan visibility en ervoor zorgen dat gebruikers langdurig interacteren met een merk. Mr. Ynk wil méér games zien op het internet. 

Werken bij Mr. Ynk

Wat je niet kan, leren zij je. Wat zij niet kunnen, leer jij hun. Bij Mr. Ynk vinden ze het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en altijd het onbereikbare probeert te bereiken. Daarnaast biedt de organisatie jou:

  • Een warm salaris, maar afhankelijk van je skills;
  • De lekkerste koffie;
  • Dagelijkse lunch met eten en slechte filmpjes.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • De gezelligheid van een klein, maar groeiend team;
  • 2 arcade kasten waar je, als je denkt dat je het beter kan, ook je eigen spellen op mag maken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons