TOP WERKGEVER: Muntz

Locatie:

Amersfoort

Muntz helpt ambitieuze merken bij het creëren van online en offline communicatie, zodat ze in contact komen én blijven met hun doelgroepen.


Achtergrondinformatie

Het jaar 1992. Het jaar dat de eerste mobiele telefoon werd aangekondigd. Het jaar dat door het internet communicatie en reclame voorgoed zou veranderen. Juist in dat jaar zijn de eerste activiteiten van Muntz een feit. Nuchter en voortdurend nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden is Muntz inmiddels één van de grotere, onafhankelijke communicatiebureaus in Nederland.

Een bureau dat merken relevant maakt met frisse creativiteit en de kansen die technologie biedt. Met passie, lef en een gezonde dosis lol werken 67 vakidioten aan unieke verhalen. Om mensen aan merken te binden. Om op te vallen tussen de overvloed aan reclameprikkels.

Met onze disciplines Strategy and Branding, Campaign and Design en Digital and Data zijn wij klaar om jouw verhaal te vertellen, je publiek te boeien en te activeren. Zodat jij op creatief en technologisch vlak klaar bent voor de klant van morgen. Net als in 1992, al was dat toen natuurlijk een stuk minder fancy.

We werken trouwens nog steeds voor veel klanten van het eerste uur. En daar zijn we best trots op en blij mee!echnologie speelt een belangrijke rol in het leven van jouw klanten en medewerkers. En je wilt daar continu op kunnen inspelen. Zo kun je waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen.Met ruim 2.500 IT-professionales en digital experts maakt Sogeti de ‘digital transformation’ van jouw organisatie succesvol.

Werken bij Muntz

Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers die na de eerste kennismaking gewoon lekker bij ons blijven. Wat ook geldt voor velen die bij Muntz werken trouwens. Want Muntz werkt anders. Werken bij Muntz betekent werken volgens onze 4 kernwaarden, een focus op zelfontplooiing en de overtuiging dat Creative Connected Communication het verschil maakt! Herken je jezelf hierin? Dan zit je bij ons op je plek. En bepaal jij vervolgens zelf hoe snel en in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Dat kan natuurlijk ook beginnen met een succesvolle stage/internship. Muntz is ‘erkend leerbedrijf’.

Muntz heeft de volgende kernwaarden: 

  • Energiek
  • Zelfverzekerd
  • Toegankelijk
  • Daadkrachtig

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist