TOP WERKGEVER: Not on Paper

Locatie:
Specialisme:  

Waalre
Internetbureau

Not on Paper is een gedreven en ervaren internetbureau dat zorgt voor de visuele en technische uitrol van doordachte, innovatieve en vernieuwde internetoplossingen.

Achtergrondinformatie

Not on Paper ontwikkelt maatwerk internetoplossingen op basis van een eigen uniek CMS. Dit voor zowel de 'Business to Business' als de 'Business to Consumer' markt. De opbouw van hun producten is vaak modulair waardoor systemen eenvoudig uit te breiden zijn zodra de vraag verandert. Per project kijken ze naar de wensen van de klant en de markt en ontwikkelen ze maatwerk dat verrassend, kostenbesparend maar bovenal toegankelijk is voor de gebruiker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het doel van Not on Paper is door middel van doordachte internetoplossingen het rendement van hun klanten te verbeteren en / of te vergroten.

Not on Paper heeft een unieke samenwerking met GiDesign en werkt vanuit hetzelfde pand. Zodra de opdracht hierom vraagt, kunnen zij gebruik maken van de strategische, creatieve en communicatie kennis van GiDesign. 

Not on Paper heeft een brede ervaring in onder andere: websites, webshops, e-mailmarketing, BrandPortals, DTP-online, social media integratie, actiemarketing, ServicePortals etc.

Bedrijfscultuur

Binnen Not on Paper heerst een informele sfeer die de basis vormt voor goede prestaties. De specialisten van Not on Paper hebben een  sterke eigen mening over techniek, maar kunnen ook meedenken in het grotere geheel. Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor liggen hoog in het vaandel bij het bedrijf.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist