TOP WERKGEVER: Nuts Groep B.V.

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Energieleverancier

Budget Energie is een jonge, snelgroeiende energieleverancier die actief is in vrijwel alle delen van de retail energieketen.

Achtergrondinformatie

Eerlijk is eerlijk: bijna niemand is écht geïnteresseerd in van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. Zo goedkoop mogelijk. Budget Energie snapt dat. Daarom is Budgetenergie er voor de nuchtere Nederlander. Die niet in mooie praatjes gelooft. Die minder wil betalen. En die geen gedoe wil.

Budgetenergie vindt dat een klant zo min mogelijk van ze moet merken. Daarom mailen ze niet om de haverklap. Sponsoren ze geen voetbalteams. Organiseren ze geen jolige klanten-uitjes.
100% groene energie, hartstikke goedkoop. Dat leveren ze sinds 2011, voor inmiddels ruim 250.000 huishoudens.

Ze denken graag dat ze een sympathieke prijsvechter zijn. De klanten van het bedrijf waarderen hun service in ieder geval met een 8,1. Daar zijn ze best trots op. En het bedrijf is behoorlijk eigenwijs. Zo kopen ze geen peperduur IT-systeem, maar bouwen dat zelf. Omdat het bedrijf zich steeds afvraagt: kan dit niet eenvoudiger? Dat maakt de organisatie wendbaar, zelfstandig en nuchter.

Minder betalen

Budgetenergie heeft het bedrijf zo ingericht dat ze zo laag mogelijke kosten hebben. Zodat de klant een blijvend lagere prijs betaalt voor stroom en gas.

Minder gedoe

Ze hebben hun dienstverlening zo efficiënt gemaakt dat klanten zo min mogelijk tijd aan hun kwijt zijn. Overstappen. Verhuizen. Meterstanden doorgeven. Alles met een paar klikken. 

Minder bla bla

Van Budget Energie geen verhalen over het belang van groene stroom en wat mensen kunnen doen om de wereld te redden. Groene stroom hoort normaal te zijn en geen lifestyle.

Bedrijfscultuur

Budget Energie is een zeer open en platte organisatie waarin jonge en getalenteerde werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebben. Omdat Budget Energie hard groeit, krijgen medewerkers de uitgelezen kans om hierin mee te groeien.

Budget energie is momenteel op zoek naar mensen die hard willen werken, die constructief kritisch én nieuwsgierig zijn. Mensen die naar voren leunen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist