Home >
Objective Partners

Objective Partners

Zie je uitdagingen om waarde uit je data te halen? Produceert je organisatie grote volumes data in het aantal bezoekers, page views en verkopen en heb je het idee dat beslissingen overwegend op gevoel worden genomen? Objective Partners is de specialist om e-commerce en marketing, werkend in de praktijk, te transformeren naar op data en model gedreven beslissingen.

We werken in ecosystemen - Opdrachtgevers hebben meer aandacht voor het bouwen van een ecosysteem rondom de organisatie, waarbij elke partner expert is in zijn eigen niche en samenwerkt met de andere partners. Data architectuur en analytics zijn inmiddels niet meer weg te denken en ook hier kunnen organisaties expertise van buiten gebruiken. Door een analytic partner in je ecosysteem te kiezen worden e-commerce en marketing beslissingen met feiten ondersteunt vanuit de data op het gewenste analytics niveau van de organisatie. Door modellen te testen in de praktijk is het duidelijk wat de meerwaarde is van een model, tevens kan het besluitproces efficiënter worden ingericht door het inzetten van geavanceerde software.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Objective Partners, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Objective Partners kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons