Overstappen.nl

Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is het doel bij Overstappen.nl. Simpel toch? Doe je het zelf, dan blijkt het erg tegen te vallen. Het onderzoeken van alle aanbieders, hun verschillende producten en de daarbij behorende voorwaarden is een dagtaak op zich. Bij Overstappen.nl vinden wij dat vergelijken makkelijker moet kunnen. Daarom doen wij al het voorwerk: de aanbieders en hun producten presenteren we op een rij. Zo heeft iedereen alle kennis beschikbaar om goede vergelijkingen te maken. En op een eerlijke manier. Want Overstappen.nl is niet verbonden aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder de consument uiteindelijk kiest.

Over Overstappen.nl

Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben verschillende leden hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt.

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi-familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen namelijk om zonder veel kosten en moeite de beste keuze te maken als het gaat om maandelijkse uitgaven voor zaken als verzekeringen, energie of internet. Dat scheelt tijd en geld.

Werken bij Overstappen.nl

In totaal bestaat Kizi uit 6 websites waar dagelijks bijna 50 specialisten ervoor zorgen dat consumenten gemakkelijk besparen op hun maandelijkse uitgaven. Voor iedere verzekering en ieder contract hebben wij onze eigen specialisten. Zij regelen achter de schermen de beste deals, pluizen alle kleine letters uit en zetten de resultaten overzichtelijk op een rij.

Welke steekwoorden ons het beste omschrijven? Fris, ambitieus en gezellig! Benieuwd geworden? Check de vacatures!

 

Recente vacatures:

PHP Developer

We zijn op zoek naar een gedreven fulltime PHP developer met de nodige ervaring om ons dev-team te versterken. Wij zijn Overstappen.nl; een scale-up met een belangrijk doel voor ogen; ‘Iedereen de laagste vaste lasten zonder gedoe’. Wij doen dit met een team van ongeveer 50 enthousiaste Overstappers, normaliter vanuit ons kantoor op de Overtoom in Amsterdam, maar nu even vanuit huis vanwege corona.

Overstappen.nl
Overstappen.nl AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist