TOP WERKGEVER: Parfumswinkel

Over Parfumswinkel

De broers Jory en Dorian Hofs wilden hun kennis bundelen om samen het online landschap te betreden. Een echte parfumerie hadden ze namelijk al in Breda. Een mooie synergie van ict-, marketing- en productkennis. Zo ontstond Parfumswinkel.

Met succes want in 2014 slepen zij de eerste prijs in de wacht: Beste webwinkel in de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’. Dit werd allemaal mede mogelijk gemaakt door de inzet van het enthousiaste team van Parfumswinkel. Tot op de dag van vandaag doen zij er alles aan om dit waar te maken.

Werken-bij-Parfumswinkel

Werken bij Parfumswinkel

Inmiddels is Parfumswinkel uitgegroeid naar een team van ongeveer 30 enthousiaste, betrokken medewerkers. Met zijn allen zorgen ze ervoor dat Parfumswinkel draaiende wordt gehouden. Het hoofdkantoor, waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd, zit in Eindhoven. Vanuit hier regelen ze alles wat met de website te maken heeft. Vanuit het filiaal in Breda worden alle werkzaamheden gedaan rondom het verzenden van bestellingen. Door een goede samenwerking zorgen ze ervoor dat alles soepel verloopt. Parfumswinkel is onderdeel van de Dutch Beauty Group, waar ook Mooi Parfumerie onder valt. Bij de Dutch Beauty Group zijn 45 mensen werkzaam.

Kantoor Parfumswinkel

Parfumswinkel.nl is een jong en snelgroeiend bedrijf waarin veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Ze gaan voor het beste resultaat en zijn niet bang om proactief samen te werken om dit te bereiken. Parfumswinkel.nl is op dit moment actief in Nederland, België en Duitsland en ze hebben de ambitie om nog verder te groeien. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ze zien het bedrijf, maar ook jou, graag groeien. Ze maken graag lol tussen het werken door en dagen elkaar regelmatig uit voor een potje tafelvoetballen, darten of pokeren.

Wil jij onderdeel zijn van dit mooie team en er samen voor zorgen dat Parfumswinkel nog verder groeit? Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures en solliciteer.

Magazijn Parfumswinkel

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist