PHP Bastards

Locatie:

Abcoude

PHP Bastards zijn bastards in de zin van het woord dat ze kiezen voor een leven om te leven, om hun menselijkheid te tonen aan de mensen die ze liefhebben en dat ze graag doen waar ze goed in zijn of goed in geworden zijn en om deze vaardigheden te delen met de mensen die dit waarderen.


Achtergrondinformatie

De keuzes die ze gemaakt hebben waren wellicht niet altijd de meest logische, maar op het moment van de keuze wel de juiste. Tijd, keuzes, omstandigheden, dat bepaald waarom ze op een kruising links of rechts zijn gegaan.

Zij kijken niet terug, ze nemen de keuzes en herinneringen mee in hun rugzak terwijl ze voortdenderen op de weg die ze volgen. Hun blik is helder, het vizier is open, deze blik is gericht op het huidige doel. Ze zijn gefocust en ze willen een doel bereiken. We will get there, when is the question. Zij zijn een team van PHP Bastards, ze weten wie ze zijn, wat ze zijn, en daar zijn ze trots op!

Werken bij PHP Bastards

Er zijn vanuit het netwerk genoeg projecten om aan te werken en het ligt er maar net aan waar jouw interesses liggen aan wat voor een project je kan werken. 

In goed overleg met jou gaan ze bepalen aan welk project het meest aansluit op jouw wensen. Waar liggen jouw interesses? 

Is het big data analyse, security, legacy, herschrijven van oude applicaties, performance en/of schaalbaarheid of wil je juist met een bepaalde techniek/framework werken. 

Het project waar je aan gaat werken is kortom van te voren vastgesteld, maar doen ze in goed overleg met jou, aangezien ze denken dat alleen met uitdagingen je niveau continu hoog blijven. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist