Home >
Prindustry

TOP WERKGEVER: Prindustry

Prindustry ontwikkelt geavanceerde ICT oplossingen voor het afhandelen van grafische producten.
Wij bieden een breed assortiment scherp geprijsde web2print oplossingen. Naast onze basispakketten PrintSpace en DesignSpace leveren wij ook maatwerk, afgestemd op uw wensen en eisen. We adviseren, trainen en begeleiden bedrijven op weg naar de digitale toekomst.
 
Historie
Prindustry is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband van ruim 50 drukkerijen. De laatste jaren is er een sterke groei geweest in de behoefte van automatisering binnen het grafische bedrijf. De komst van internet heeft er voor gezorgd dat het uitwisselen van bestanden en opdracht informatie niet langer via fax en floppy gaat, maar via de electronische verbinding.
 
Met de toenemende mogelijkheden die het internet ons biedt, groeit ook de wens naar de uitbreiding van de dienstverlening aan de klant. Klanten hebben behoefte aan inzage in tarieven, levertijden en orderstatus. Door zelf de opdracht via het internet in te geven worden fouten in het overnemen van gegevens voorkomen. Met al deze ontwikkelingen kwam het thema automatisering dan ook steeds vaker op de agenda van het samenwerkingsverband.
 
Hierdoor hebben we besloten in januari 2009 een aparte onderneming op te richten. De kennis en ervaring van het collectief zijn gebruikt om systemen te ontwikkelen die voorzien in de behoefte en die naadloos aansluiten op onze manier van werken.
 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Prindustry, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Prindustry kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons