Reports

Locatie:


Almere

Bij Reports bewaken ze met 25 specialisten dagelijks de informatiestromen en rapportages van hun klanten. Zorgen ze ervoor dat de moeilijkste uitdagingen concreet gemaakt worden en op ieder moment beschikbaar zijn. Dit doen ze voor landelijke medische registraties, meldkamers, veiligheidsregio’s. Maar ook voor bedrijven als Mercedes Benz, USG People en GGD Nederland. 

Achtergrondinformatie

Reports is sterk in het realiseren van verbeteringen die men vooraf niet voor mogelijk hield. Dat maakt Reports bijzonder, omdat Reports producten en toepassingen maakt voor bedrijven die er toe doen, waar organisaties en bedrijven daadwerkelijk vooruitgang mee boeken. Reports detacheert niet, zij werken dagelijks aan verbeteringen en continuïteit voor hun klanten. 

Reports maakt van data slimme informatie waarmee je meer bereikt. Waarbij resultaat vandaag én ieder idee om het morgen beter te doen, telt. Noem het incrementeel innoveren. Bij Reports vinden ze vooruitgang zo dichtbij als de eerste stap die je zet. Als je maar durft. Dus zeggen ze liever: meer zien + meer weten = meer doen. Bereik ook meer met het verzamelen en visualiseren van data. Dat is precies waarom je voor Reports kiest.

Reports is sterk in het slim, snel en helder vertalen van data naar managementinformatie. 

Op zo’n manier dat iedereen het begrijpt en het niet méér werk oplevert. Door data uit bestaande processen te ontsluiten, organiseren en visualiseren. Makkelijk te zorgen voor (betrouwbare) gegevens die er niet zijn en je wel nodig hebt. Zodat je in één oogopslag overzicht en inzicht hebt, verbanden ziet, conclusies trekt en actie onderneemt. Voor jouw organisatie, samen met andere bedrijven en zelfs op ketenoverstijgend niveau.

Onder steeds meer (regel)druk en in een steeds hoger tempo moeten beslissingen genomen worden. Best risicovol. Het gaat namelijk nogal ergens over. Over alles wat te kostbaar is om te verspillen. Over risicobeheersing, rampenbestrijding. Over kunnen rekenen op betere hulpverlening en zorg in Nederland, omdat mensen tellen. Reports begrijpt dat de belangen groot zijn. En je onder de streep altijd gaat voor positief resultaat. Net als Reports.

Bedrijfscultuur 

Het team van Reports is dan ook een echt team, waar mensen samenwerken en beter worden. Iedere dag weer en waar iedere dag anders is. Bij Reports werk je in een unieke omgeving waarin jouw talent volop tot z’n recht komt. Ze vinden dat meer bereiken uiteindelijk gaat om het vertalen van ideeën naar oplossingen. Dit doen ze met de nieuwste tools en technieken zodat jij alles uit je werk kunt halen.

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Dan is Reports dé plek voor jou!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist