TOP WERKGEVER: Shopprofs

Shopprofs ontwikkelt software voor relatiebeheer, orderbeheer en online shopping. Het biedt daarmee alles-in-één bedrijfssoftware voor mkb’ers. Het systeem is in eigen beheer ontwikkeld naar aanleiding van onze eigen wensen en die van onze klanten.

Shopprofs

Over Shopprofs

Shopprofs is ooit ontstaan als oplossing voor ons eigen probleem. Niet bedacht achter een bureau, maar volledig vanuit de praktijk. Wij hadden 24 webshops in ons beheer en toen deze flink begonnen te draaien, waren er dagelijks wel 200 orders door ons af te handelen. Dit moest toch wel makkelijker en overzichtelijker kunnen, dachten we. Daarom ontwikkelden wij een systeem waarin alle nodige zaken samenkomen.

Twee jaar lang hebben wij ons systeem uitsluitend zelf in gebruik genomen en verder uitgebreid. Totdat klanten begonnen te vragen met welk systeem wij werkten. Zo merkten we dat dit ook een perfecte oplossing is voor onze klanten. Natuurlijk moet de techniek van ons framewerk staan als een huis. En dat doet het ook. Alle klanten die er ooit in zijn gegaan, werken er tot de dag van vandaag nog steeds mee.

Inmiddels maakt ons systeem haar zesde levensjaar mee en steeds vanuit een trial and error gedachte: op basis van echte data en ervaringen testen we in de markt of het systeem werkt. Anno nu investeren wij flink in de doorontwikkeling.

Werken-bij-shopprofs

Werken bij Shopprofs

Als groeiende softwareontwikkelaar zijn we regelmatig op zoek naar mensen die ons ontwikkelteam van specialisten kan komen versterken. Hoofdzakelijk zal je een bijdrage leveren aan de verdere (door)ontwikkeling van de door ons ontwikkelde SAAS oplossing. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Shopprofs en kom kennismaken!

 

Recente vacatures:

PHP Developer

Ben jij programmeur in hart en nieren en zit jij bovenop de belangrijke ontwikkelingen in de digitale wereld? Beheers je PHP en alles daaromheen op je duimpje? Wil jij echt het verschil maken met unieke oplossingen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een PHP Developer die ons ontwikkelteam komt versterken. Hoofdzakelijk zal je een bijdrage leveren aan de verdere (door)ontwikkeling van de door ons ontwikkelde SAAS oplossing. Jij hebt ervaring in de wereld van e-commerce(platformen) en begrijpt deze structureren, zodat je de vertaalslag kunt maken op ons systeem. Ben je leergierig en wil je graag met nieuwe technieken aan de slag gaan? Vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen samen met jouw team? Lees dan snel verder.

PHP Developer
Shopprofs DOETINCHEM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist