TOP WERKGEVER: SKEPP B.V.

Locatie:

Albergen

SKEPP is in 2013 begonnen als vergelijkingswebsite voor kantoorruimtes. Je zou SKEPP kunnen zien als een disruptieve gamechanger in de voorheen traditionele vastgoedwereld. In de tussentijd wordt deze markt doorontwikkeld naar een markt met meer ruimte voor innovatie en transparantie. 

Achtergrondinformatie

Met SKEPP richten ze aandacht op deze ontwikkelingen door zichzelf te profileren als een proptech-onderneming, door mee te gaan met de nieuwste trends op het gebied van digitalisering en automatisering. Een voorbeeld hiervan is Virtual Reality en in de toekomst Augmented Reality.

Officelisting: de Airbnb van de kantorenmarkt

SKEPP bestaat uit 3 producten. Met het eerste product, Officelisting, brengen ze bedrijven die op zoek zijn naar (nieuwe) kantoorruimte in contact met vastgoedeigenaren, operators en verhuurders van kantoorruimte. In de tussentijd hebben ze meer dan 2000 kantoorgebouwen beschikbaar in heel Europa. Dit maakt hen de Airbnb van de kantorenmarkt.

Officemanager: managementportaal voor facturering en huurcontracten

Daarnaast heeft SKEPP ook Officemanager. Met dit product verbinden ze de kantooreigenaren en de huurders digitaal via huurders- en verhuurdersportaal. Met dit product biedt SKEPP volledige ontzorging met betrekking tot het beheer van huurcontracten en facturen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist