TOP WERKGEVER: Skrepr

Locatie:


Urk

Skrepr is een full service internetbureau dat zich richt op maatwerk online applicaties. Zij zijn eigenwijs, innovatief, eigenzinnig, creatief in multimedia en zijn er voor jou! Je wilt een succesvolle website, heeft specifieke wensen en gaat voor kwaliteit.


Achtergrondinformatie

Ze laten zich niet remmen door technische en grafische beperkingen. Sterker, voor dit soort problemen creëren ze maatwerkoplossingen. Zij leveren volledige maatwerk internet projecten af helemaal afgestemd op jouw doelgroep, wensen en corporate identity.

De klant vraagt, Skrepr bouwt. Van Content Management Systeem (CMS) tot script en van vormgeving tot alle mogelijke multimedia toepassingen. 

Daarnaast ontwikkelen ze automatiseringssystemen. Op basis van een bedrijfsprocesanalyse schrijven ze op maat een programma ter verbetering van de workflow. Bij de realisatie van beide producten maken ze gebruik van de modernste technologieën. Ze zijn specialist op het gebied van PHP, flash, databases en Zend Frameworks. Om het totaalpakket compleet te maken verzorgen ze huisstijlen en domeinregistraties.

Het hoofdkantoor van Skrepr is gevestigd op de Zwolsehoek te Urk aan de A6. Je kan parkeren op het parkeerterein naast het pand. De receptie van Skrepr bevindt zich op de eerste etage.

Zie jij jezelf al werken in een super gezellig bedrijf met hele leuke klanten? Bekijk dan de vacatures!

 

Recente vacatures:

Senior PHP Developer

Als Senior Software Developer (PHP) bij skrepr zorg jij ervoor dat wij supergoeie, technisch hoogstaande software bouwen voor onze opdrachtgevers. Je werkt samen met andere ontwikkelaars in teams om onze software zo optimaal mogelijk te laten werken en onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Je hebt jarenlange ervaring als PHP-ontwikkelaar en hebt ervaring met moderne frameworks.

Skrepr
Skrepr URK
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist