TOP WERKGEVER: Sluijmer Multimedia

Locatie:

Lelystad

Optimisme is ons wapen
Het team van Sluijmer Multimedia voorziet creatief uitdagende projecten van kick-ass oplossingen voor een optimaal resultaat. Met de gezamenlijke ambities en inspanningen wordt er hard gewerkt aan uiteenlopende projecten voor kleine en grote merken, startups en non-profits. Vooruitstreven en samenwerken, dromen en doen. Door een unieke samenwerking met elkaar als collega’s en de klanten, maken zij het verschil. 

Achtergrondinformatie

Sluijmer Multimedia is een veelzijdig, innovatief en betrokken digital agency welke bestaat uit een team van enthousiaste creatievelingen en vindingrijke specialisten op het gebied van webdevelopment, online marketing en audiovisuele producties.

In korte tijd zijn zij erin geslaagd een flink aantal succesvolle projecten op hun naam te zetten. 

Zo verzorgen ze de digitale communicatie voor een aantal A-merken in de telecom en toeristenbranche, en werken ze samen met een toonaangevend actie-communicatiebureau uit Amsterdam.

Bij Sluijmer Multimedia geloven ze dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een onderdeel zou moeten zijn van de dagelijkse gang van zaken. Zij nemen regelmatig op pro-deo basis projecten aan om stichtingen en initiatieven in de regio te steunen.

Werken bij Sluijmer Multimedia

Bij Sluijmer Multimedia werken ze in een start-up bedrijfssfeer waarbij er wordt deelgenomen in een jong en dynamisch team. Ze hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en ze zetten hun kennis en enthousiasme om in gave producten!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist