System 4

Locatie:

Veghel

System4 bestaat uit een een team zeer getalenteerde ontwikkelaars tot doorgewinterde experts waaraan je jezelf kunt optrekken. Zij worden ingezet voor een breed scala van uiteenlopende projecten en opdrachten. System4 zorgt voor de juiste opdracht die op dat moment bij jou past. Je wordt ingezet op basis van de technieken die je al beheerst, maar ook op basis van de technieken die je graag wilt leren.

Werken bij System4

Achtergrondinformatie

Het team van System4 wordt gedreven door passie voor internet en de vele technieken. Het internet van nu is nog maar het topje van de ijsberg. Het team is vastberaden om het internet met de mooiste websites en webapplicaties te verrijken. System4 groeit en ze merken dat ze daardoor steeds mooiere dingen kunnen maken. Wat voorheen onmogelijk was, is nu eenvoudig te bereiken.

Echte vakidioten
De medewerkers van System4 noemen zichzelf echte vakidioten, want ze zijn gek op hun vak. Het liefst zijn ze de hele dag aan het programmeren en leren ze elke dag iets nieuws. Zo wordt het team samen beter. Ze zetten jouw talent in op basis van de technieken die je al beheerst, maar ook op basis van de technieken die je graag wilt leren.

Om de kennis van het team te vergroten organiseren ze regelmatig kennissessies in Veghel met echt lekker eten. Ze staan niet stil en bewegen mee met de markt. Doe jij dat ook?

Kom jij het team vol gepassioneerde developer versterken?
Ze doen er alles aan om je het System4-gevoel te geven en hebben aandacht voor jou, je werk èn je privé. Samen zorgen we ervoor dat alles in balans is en jij je ambities waar kunt maken.

Werken bij System4

Natuurlijk betalen ze bij System4 salaris. Maar bij System4 begrijpen ze dat je meer wil. Zo heeft System4 een ruime pensioenregeling voor je. Uiteraard krijg je een laptop van de zaak en kun je kiezen tussen een leaseauto, NS Businesscard of reiskostenvergoeding. 

Wat zij echt belangrijk vinden? Dat je samen met System4 groeit. Als persoon en als developer. Het bedrijf biedt veel ruimte voor jouw creativiteit. En ze luisteren graag naar je ideeën. Door middel van de studieregeling heb je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

System4 is een klein en informeel bedrijf in Veghel met hart voor haar medewerkers. Kernwaarden zijn: passie voor je vak, commitment, waardering, openheid en ontwikkeling. Bovenal hebben ze plezier in het werk. Herken jij je daarin? Dan pas jij perfect bij System4! Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Vacatures bij System4

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist