TOP WERKGEVER: The Future of Finance

Locatie:
Specialisme:  

Amersfoort
Financiële dienstverlening

Future of Finance is in 2012 opgericht door Joost Heijligers en René Molhoek. Onze klanten willen excelleren op het gebied van klantcontact. Zij willen dagelijks complimenten ontvangen van hun klanten. En wij, wij vinden het gaaf om hen daarbij te helpen.

Onze klanten waarderen ons vanwege onze saas oplossing Finly, onze kennis van de branche én omdat we een fijn team zijn om mee samen te werken. Dat laatste vinden wij zeer belangrijk en wij zijn er dan ook dagelijks mee bezig om dat zo te houden.

Achtergrondinformatie

De klanten van Future of Finance willen excelleren op het gebied van klantcontact. Zij willen dagelijks complimenten krijgen van hun klanten. En Future of Finance, zij vinden het gaaf om hen daarbij te helpen.

Future of Finance gelooft dat complimenten organisaties en hun mensen laten “leven”. Complimenten krijg je door te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Zij zijn jaren geleden zelf verrast door het inzetten van nieuwe technologie en ontvingen daarvoor veel complimenten van klanten. Wat zij toen hebben bereikt, brengen zij nu bij hun klanten in de praktijk.

Zij helpen hun klanten dus om excellent klantcontact te realiseren door het juiste samenspel van gemotiveerde mensen, slimme processen en nieuwe technologieën. Excellent is volgens Future of Finance efficiënt, effectief en zeer klantvriendelijk.

Mede dankzij de nominatie voor de Generali AM Innovatieprijs voor de dienst 'Webcamadvies' kwamen de eerste klanten, met name in de financiële dienstverlening. Vooral toen ook ABN AMRO reclame ging maken over hypotheekadvies vanaf de bank thuis, ontstond er een grote markt voor advies op afstand. Dit heeft geleid tot een veelheid aan klanten binnen en sinds kort buiten de financiële dienstverlening die nu al jaren succesvol gebruik maken van het platform Finly van Future of Finance.

Bedrijfscultuur

Future of Finance heeft een fijne, informele werkplek in een jong en enthousiast team. Ze proberen bij Future of Finance elke dag een beetje beter, een beetje leuker en beetje uitdagender te zijn. En een beetje klinkt misschien makkelijk, maar dat geldt alleen voor de eerste dagen. Ze proberen het elke dag hun leven lang en daarom kijken ze uit naar de volgende persoon die het team komt versterken.

Het kantoor is in Amersfoort, maar uiteraard werk jij net zo goed thuis, dus is dat ook deels mogelijk. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist