TOP WERKGEVER: The Sequel

The Sequel® gaat verder waar andere reclamebureaus stoppen. Wij onderscheiden ons op het gebied van branding. Van grafische vormgeving tot de meeste creatieve websites en content. Zo creëren wij een onvergetelijke beleving voor de klant.

Over The Sequel

Wij creëren een vraag die nog niet bestaat. Wij realiseren de meest waanzinnige en bijzondere websites, webshops en online webapplicaties. We zeggen geen nee! Wij overtreffen de klantverwachting in de overtreffende trap.

The Sequel denkt in geniale oplossingen en maken wanneer nodig onze eigen plug-ins. Plug-ins die slimmer zijn dan mensen. Wij zijn vernieuwend en innovatief! Wij werken aan next level applicaties en trainen onszelf continu om te blijven innoveren.

Je zou ons een reclamebureau kunnen noemen. Of een branding agency, webdeveloper of designstudio. Feit is dat we niets liever doen dan bijdragen aan het succes van een merk. We werken samen met kleine en grote merken aan meer succes.

Werken bij The Sequel

Werken bij The Sequel

The Sequel bestaat uit een klein, hecht team van creatieve en marketing specialisten. Het kantoor is gevestigd in Dongen, Noord-Brabant. Je komt te werken in een omgeving waar ook echt iets wordt gedaan met jouw ideeën. Je krijgt een goed salaris en kiest zelf de hardware waarmee jij graag wilt werken. Daarnaast bieden wij je de tijd en ruimte om jezelf te verbeteren, zoals het volgen van opleidingen om nieuwe dingen echt eigen te maken. Op vrijdag sluiten we graag de week af met een vrijmibo en we vinden het leuk als jij daar ook van houdt! Naast collega’s zijn we ook echt vrienden van elkaar. Zie jij jezelf werken bij The Sequel? Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures en solliciteer!

Vacatures bij The Sequel

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist