Videodock

Videodock creëert video experiences. De ultieme video experience is een ervaring waarbij de gebruiker content van goede kwaliteit overal en op elk device kan bekijken in een interface die gebruiksvriendelijk is en uitdaagt meer te willen weten, zien en ervaren. Door de gebruiker aan zet te laten en zelf door de verrijkte tijdslijn of het videoaanbod te laten navigeren, creëert hij een gepersonaliseerde ervaring, passend bij zijn interesses. Met state-of-the-art apps, sites en toepassingen wil Videodock voorop lopen in het creëren van de ultieme video experience voor een breed publiek.

Aanpak

Samen met onze opdrachtgevers kijken we hoe we de ultieme video experience tot stand kunnen brengen. Zonder dat we daarbij het gewenste resultaat voor de opdrachtgever – in termen van marketing, winst of bereik – uit het oog te verliezen. Bij het realiseren van de video experiences leggen wij de nadruk op drie onderdelen:

  • concept en strategie (inclusief business-model)
  • (interactie)design
  • technische realisatie

Afhankelijk van de opdracht bekijken wij steeds welke focus in de aanpak het meest wenselijk en effectief is. Videodock adviseert bijvoorbeeld alleen over de toe te passen streaming-techniek, of heeft van begin tot eind het totale projectmanagement en de creatieve uitvoering in handen.

Ervaren team

Het team van Videodock heeft 15 jaar ervaring met online video. Wij, oprichters Bauke Freiburg en Nick van Ginkel, hebben elkaar leren kennen bij Fabchannel: de online concertzender van poptempel Paradiso. In 2009 is Videodock opgericht en zijn we een nieuwe weg ingeslagen met de ontwikkeling van techniek en concepten voor online video. Met Videodock geven we vorm aan de ambitie om aan te tonen dat online video in verschillende sectoren een succes kan zijn. Samen met ambitieuze opdrachtgevers zijn we deze uitdaging aangegaan en hebben de afgelopen jaren online video volwassen zien worden. Onze passie en no-nonsense aanpak hebben er toe geleid dat we voor zeer uiteenlopende en toonaangevende opdrachtgevers online video toepassingen hebben gerealiseerd.

“Wij maken geen websites, maar online video experiences – verrijking van de kijkervaring”

 

Recente vacatures:

Full Stack Developer bij Videodock

Wil je met een tof team werken aan intelligente en innovatieve video-oplossingen voor bijvoorbeeld de Tweede Kamer? Of samenwerken met Europese topuniversiteiten aan researchprojecten? Kom dan werken bij Videodock! Met state-of-the-art apps, sites en concepten loopt Videodock voorop in het creëren van creatieve en innovatieve video-oplossingen. Dat doen we dankzij een gedreven team. Ons doel is altijd het creëren van de ultieme gebruikerservaring.

Full Stack Developer bij Videodock
Videodock AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist