Wind Internet

Locatie:

Leeuwarden

Samen met jou mooie websites bouwen, dat is wat ze bij WIND Internet graag doen. Als webbouwer uit Leeuwarden maken ze op basis van beproefde en veilige open-source techniek prachtige en toegankelijke websites, intranetten en meer. Dat doen zij voor (semi) overheid en zakelijke markt. 

Achtergrondinformatie

WIND Internet is een Friese webbouwer uit Leeuwarden. Zij werken al meer dan 10 jaar in opdracht van grote en kleine bedrijven en overheidsorganisaties. Dat zijn allemaal organisaties waar al systemen draaien en met elkaar moeten communiceren. Dat betekent voor dat WIND Internet in sommige opdrachten best inventief moet zijn, want een website bouw je nooit in het luchtledige.

De klanten van WIND Internet waarderen hun om de nuchtere, praktische manier van zakendoen. Het valt ze zelf eigenlijk niet zo op, want ze zijn vooral graag hunzelf. 


Werken bij WIND Internet

Werken bij WIND Internet betekent werken in een open sfeer waarin samen wordt gewerkt aan de beste oplossing. In het begin zul je kennis moeten op doen van TYPO3, maar al snel zul je gaan meedraaien in de ontwikkelingen en aanpassingen van de websites en intranetten. Afhankelijk van je mogelijkheden wordt er gekeken waar je je verder in zou kunnen specialiseren.

 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist