Home >
Werkgevers
68

Werkgevers

Apptimize

Apptimize, bedenkt, ontwerpt en realiseert apps, publicaties en websites die geschikt zijn voor alle mobiele devices. Met een sterke marketinggedachte en conceptuele vormgeving onderscheiden wij ons d..

Apptimize

Bigbridge

BigBridge bestaat uit een team van gedreven e-commerce professionals. Zij ontwikkelen en optimaliseren Magento 1 & 2 webshops volgens de hoogste standaarden waarbij ze de visie van hun opdrachtgevers ..

Bigbridge

CODE Internet Applications

CODE is een vooruitstrevend internetbureau, gespecialiseerd in technische oplossingen voor het web. In ons eigen framework bouwen wij websites en mobiele applicaties voor verschillende klanten op nati..

CODE Internet Applications

Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibe..

Dockbite

Duracom

Duracom is technisch goed onderlegd en gaan een stapje verder in creativiteit, usability en functionaliteit. Met een nuchtere kijk op internet bouwen zij gewoon de beste oplossing voor de klant.

Duracom

Flexkids

Flexkids is een bedrijf met ruim 20 medewerkers dat software ontwikkelt specifiek voor de sector Kinderopvang. Met de door ons ontwikkelde tools helpen wij organisaties in de kinderopvang om de contro..

Flexkids

Helloprint

Helloprint, in The Netherlands known as Drukzo, are one of the fastest growing e-commerce businesses of Europe. Started in 2013 by 4 young guys with a dream, quickly grown to an international e-commer..

Helloprint

Hulst Computer Systems

Hulst Computer Systems B.V. is al meer dan 30 jaar een onafhankelijk softwarehuis, dat zich specialiseert in programmering, consultancy, application hosting en de verkoop van handelsproducten rond IBM..

Hulst Computer Systems