Home >
Werkgevers
77

Werkgevers

Aan Zee

In het scrumteam neem jij vooral de JavaScript code voor je rekening. Je werkt samen met Front end Designers, Usability Experts, Back end Developers én een product owner die altijd aanwezig is...

Aan Zee

ACSI Publishing B.V.

Bij ACSI houden we van kamperen. En die passie delen wij met miljoenen kampeerders uit heel Europa. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring, maar zijn nog steeds jong van geest. Dat merk je aan de dynamiek o..

ACSI Publishing B.V.

Bandenconcurrent

​​BandenConcurrent is het afgelopen jaar uitgeroepen tot hét snelstgroeiende e-commerce bedrijf van NL (door E&Y en Thuiswinkel). BandenConcurrent is in 3 jaar gegroeid van 400k naar 11 miljoen..

Bandenconcurrent

Brightfish

Brightfish ontwikkelt een suite aan mobiele applicaties (native apps en web apps in Android, iOS en web) voor de zorg die volgens het SaaS principe worden opgeleverd en via geavanceerde back-end syst..

Brightfish

Clever Strategy

Dagelijks helpt Clever Strateguy hun opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen. Clever Strategy ontwikkelt volledige (online)..

Clever Strategy

Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor is één volledig geïntegreerd totaalpakket voor uw bedrijfsadministratie. Online boekhouden, verkoop, relatiebeheer, projectplanning en tijdregistratie, agenda, fa..

Digitaal Kantoor

Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibe..

Dockbite

El Nino

El Niño is een internetbureau uit Enschede. Ze hebben meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte digitale oplossingen. Een team van professionals maakt van elke organisat..

El Nino

Future500

In a nutshell, they provide advanced web-solutions using (mostly) PHP…

Future500